Ogłoszenie

Witamy na Forum Prywatnego serwera Metin2 ToMyPolacy

#1 2010-11-19 21:06:35

RasTak

Nowy użytkownik

Punktów :   

Podanie o GM

1.Czym zajmuje się na co dzień:

Witam mam na imię Adam i mam 23lata. Na co dzień studiuje i pracuje. Jestem grafikiem komputerowym(oczywiście się polecam ). Zacząłem grać w metin'a jakieś pół roku temu. Do gry skłonił mnie mojego kolegi syn, który pokazał mi tę grę. Zawsze grałem na PL ale gdy ukradli mi konto przestałem tam grać za dużo kasy na nie wydałem i teraz szukam jakiegoś fajnego priva oglądałem filmiki na youtube i widzę że serwer jest fajny.
2.Jakie mam zainteresowania:

Jak już wspomniałem wcześniej grafika komputerowa. Interesuje mnie też piłka nożna i koszykówka.
3.Co bym zrobił jeśli bym był GMem  i co mnie do tego skłoniło:

No to co do GM'a należy pilnował bym porządku na serwerze by tak zwane noob'y nie grały. Jak dla mnie gra na jakiś wspomagaczach to już nie jest fajna gra dla tego chce to zwalczać.
4.Ile czasu w ciągu doby jestem w stanie poświęcić czas na obowiązki GMa:

Od poniedziałku do piątku po 8 godz. a w sobotę i niedzielę trochę dłużej i tak cały dzień siedzę przed kompem to mogę ten czas przynajmniej jakoś bardziej pożytecznie wykorzystać np. na pilnowaniu serwera.
5.Dlaczego to właśnie mnie przyjąć, jakie mam cechy charakteru i jakie mam doświadczenie w Metin2

Np dla tego, że umiem się zachować jestem miły bardzo chętnie pomagam i jestem cierpliwy. Umiem przystosować się do regulaminu serwera i wykonać czyjeś polecenie, prośbę przynajmniej będę się starać wykonać to jak najlepiej. Gdy składałem podanie o GM na PL to je przyjęli ale niestety nie do końca przygotowałem się do egzaminu i mnie olali. Doświadczenie mam już nie raz miałem do czynienia z Administracją.

Oczywiście chciałem Pozdrowić całą Administrację i graczy.

#2 2010-11-21 16:20:03

CzArNuLkA

Moderator

Punktów :   

Re: Podanie o GM

Trochę mało punktów ale trzymam kciuki

#3 2010-11-27 20:22:01

NinjaxesPL

Użytkownik

Punktów :   

Re: Podanie o GM

Mało punktów, poprostu naciskałeś Enter po każdym zdaniu i dlatego wydaje się że dużo.

Stopka forum

RSS